Logo van Kinderopvang Zevenbergen

Open dag Kinderopvang Zevenbergen

Hallo allemaal,

Kinderopvang Zevenbergen is afgelopen 31 juli officieel van start gegaan.

Daarom organiseer ik een open dag op zondag 23 september. Met het organiseren van een open dag hoop ik meer bekendheid te krijgen binnen de gemeente moerdijk. Daarnaast wil ik graag contact leggen met ouders van 0 tot 4 jarigen die op zoek zijn naar een kleinschalige, persoonlijke en professionele opvang locatie.

Nijntje viert feest tijdens de opendag van Kinderopvang Zevenbergen

Bent u nieuwsgierig geworden naar Kinderopvang Zevenbergen? Kom op deze dag langs voor een rondleiding op locatie! U bent welkom tussen 10:00 en 13:00 voor een kop koffie of thee met gebak. Terwijl de kinderen zich vermaken, kan ik u het een en ander over Kinderopvang Zevenbergen vertellen. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen.

Op deze dag zal de eigenaar en een medewerker van gastouderbureau LinKids ook aanwezig zijn. Zij kunnen u uiteraard ook te woord staan. Ook staat er een leuk presentje voor uw kind(eren) of toekomstige kindje klaar. Dit kunt u na afloop van uw bezoek mee naar huis nemen.

De kinderen kunnen met elkaar kennismaken en wennen op de opvanglocatie. U als ouder(s) ziet hoe uw kind op mij reageert en wat zijn of haar eerste indruk is. Een aspect wat van groot belang bij het tot stand komen van een koppeling tussen vraag- en gastouder!

Er is een mogelijkheid om een inschrijfformulier in te vullen wanneer u er van overtuigd bent dat u uw kind(eren) wilt aanmelden bij Kinderopvang Zevenbergen. (Ik wil er de nadruk op leggen dat dit natuurlijk geen verplichting is. Uw bezoek is slecht vrijblijvend).

Bent u iemand met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Dan zie ik u graag de 23ste!

Wanneer u zelf geen kinderen hebt binnen deze doelgroep, maar wel nieuwsgierig bent, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt natuurlijk ook anderen uitnodigen om (samen) de open dag te bezoeken.

De open dag zal plaatsvinden op Achterdijk 7, 4761RB in Zevenbergen.

Groetjes Lindy van Kinderopvang Zevenbergen

De tuin van Kinderopvang Zevenbergen, vol met speeltoestellen voor de kinderen