Logo van Kinderopvang Zevenbergen

Beschikbaarheid

Gastouderopvang is opvang op kleine schaal. Ik zal dus maximaal 5 kindjes per dag opvangen.

DagOchtendMiddag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Openingstijden

U kunt uw kindje bij mij komen brengen ‘s ochtends vanaf half 8. En ophalen graag uiterlijk om 6 uur ‘s avonds.

Sluitingsdagen

In principe is Kinderopvang Zevenbergen tijdens officiële nationale feestdagen gewoon geopend. Behalve bij:

  • Oudjaarsdag
  • Nieuwjaardag
  • 1e & 2e Paasdag
  • 1e & 2e Kerstdag

Extra dag(en)

Als u uw kind graag incidenteel een extra dag wilt brengen, is dit in overleg mogelijk. Afhankelijk van de groepsgrootte (maximaal 5) en de samenstelling op de gewenste dag, zal ik aangeven of er wel of geen plaats is voor uw kind. Ik moet hierbij ook rekening houden met de leeftijden van de kinderen. Zo mogen er in totaal 4 kinderen tegelijk aanwezig zijn van 0 en 1 jaar, waarvan maximaal 2 baby’s.

Als u uw kind structureel een extra dag wilt brengen, kan dit ook in overleg. In dat geval zal ik wederom moeten bekijken of er ruimte is op de dag dat u uw kind wilt brengen. Als dit niet het geval is, kunnen we mogelijk samen met het gastouderbureau zoeken naar een gepaste oplossing door uw kind.

Flexibele Opvang

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder, dan kunt u ook bij mij terecht. Wanneer er de ruimte/mogelijkheid is, kunt u uw kind gewoon bij mij brengen. In het geval van flexibele opvang is het wel van belang dat u steeds een aantal weken van te voren uw nieuwe werkrooster naar mij doorstuurt. Op deze manier weet ik op ’korte’ termijn op welke dag(en) uw kind zal komen en kan ik hier rekening mee houden. Deze uren zal ik dan ook aanhouden bij het halen en brengen van uw kind. Dit wil zeggen dat de uren volgens uw rooster maandelijks in rekening worden gebracht. (Tenzij u tijdig (minimaal 48 uur van te voren) aangeeft welke uren u wenst af te nemen).