Logo van Kinderopvang Zevenbergen

Locatie

Achterdijk 7
4761 RB, Zevenbergen

Als u kiest voor opvang bij mij thuis, zal uw kind worden opgevangen in een gezellige, warme omgeving. Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning in het buitengebied van Zevenbergen. Het wonen in een buitengebied heeft als voordeel dat het er vrij rustig is. De grootte van ons perceel is circa 600 vierkante meter. Genoeg ruimte dus om ook lekker buiten te spelen wanneer het weer dit toe laat.

Ons huis heeft een grote keuken met eethoek. De hal zal voornamelijk dienen als speelruimte. Deze ruimte is direct zichtbaar wanneer u bij mij binnenstapt. Er liggen tegels die nooit koud aanvoelen vanwege de vloerverwarming. Boven is een slaapruimte waar 2 dubbele bedden staan, dus in totaal zijn er 4 slaapplekken. Ook staat er op deze kamer een deel van het spel -en speelmateriaal. Ook beneden is spel en speelmateriaal ruimschoots aanwezig. Dit staat in de grote kast in de hal. Evenals het klepbankje wat is voorzien van los speelgoed.

Ik beschik over divers spel -en speelmateriaal, waaronder babyspeelgoed zoals rammelaars, knuffels, boekjes en dergelijke. Voor de grotere kinderen is er een keukentje met bijbehorende spullen. Ik heb een bouwplaats met kraan, parkeergarage, blokken, kleur en knutsel spullen, auto’s, spelletjes, puzzels enzovoorts.

In het voorjaar en de zomer ben ik vaak aan het werk in de tuin. Zo hebben we een broeikas staan met een stukje grond ernaast dat wij als moestuin gebruiken. Het is ook erg leuk om samen met de kinderen ‘in de tuin te werken’. Er zijn twee grasvelden en een pad van straatwerk aangelegd dat tot achter in de tuin doorloopt. Hier mogen de kinderen spelen met voertuigen en loopfietsen, of lekker in het gras. Zo kunnen de allerkleinsten ook mee naar buiten. Ook heb ik een glijbaan, schommel, watertafel, zandbak en wip.

De tuin is volledig omheind in verband met de veiligheid van de kinderen. Wij hebben namelijk ook een vijver en sloot in onze tuin. Op deze manier is dit gedeelte van de tuin mooi afgeschermd.

Uiteraard voldoet de gehele locatie aan de meest recente wettelijke eisen, en is hiervoor ook door de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) gekeurd.