Logo van Kinderopvang Zevenbergen

Referenties van Kinderopvang Zevenbergen

Familie van Leijsen

In mei 2016 waren we dringend op zoek naar een flexibele vorm van opvang voor onze twee kinderen van toen ruim 1,5 en bijna 5 jaar. In ieder geval flexibeler dan dagopvang/bso binnen een kindcentrum. Voor die tijd lukte het om de opvang met opa’s en oma’s rond te krijgen. Hierdoor kwamen we al snel tot de conclusie dat gastouderopvang het beste bij onze wensen aan zou sluiten.

Maar alsnog is het best lastig, een “vreemde” uitkiezen die gaat zorgen voor je kostbaarste bezit; je kinderen.

Tijdens de kennismaking was er meteen een klik tussen Lindy en ons, maar het belangrijkste tussen Lindy en de kinderen. Na 2 weken was alles rond en kon de opvang starten. De kinderen zijn weg van Lindy. Ze onderneemt samen met de kinderen dingen. Heeft een heerlijk huis met een net zo fijne tuin, waar de kinderen kunnen spelen en struinen.

Lindy is een flexibele, geduldige, betrouwbare, rustige maar bovenal lieve gastouder. Inmiddels maken we al bijna twee jaar gebruik van de diensten van Lindy. De jongste wordt bijna 4, en Lindy wil opvang bieden aan kinderen tot 4 jaar. Dit maakt dat we met pijn in ons hart op zoek moeten naar andere opvang, maar we respecteren haar keuze. Wij hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen en kunnen Lindy aan iedereen aanraden!

Familie van Leijsen