Logo van Kinderopvang Zevenbergen

Tarieven

In de praktijk vallen de kosten voor de ouders vaak véél lager uit dan in eerste instantie wordt gedacht. De overheid zal u in de meeste gevallen tegemoet komen door middel van toeslagen. Zo kan het tarief voor u zelfs tot 94% voordeliger uitvallen. Wilt u weten hoe hoog de toeslag voor u is? Maak een proefberekening bij de belastingdienst om de hoogte van uw toeslag te bepalen en zo vast te stellen wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn.

Kinderopvang Zevenbergen hanteert het tarief van €5,75 per uur per kind.

Dat is zelfs inclusief de broodmaaltijd, fruit en tussendoortjes. Luiers, doekjes, zalfjes en een eventuele warme maaltijd voor uw kind dient u zelf mee te geven.

Kinderopvang Zevenbergen is aangesloten bij gastouderbureau LinKids voor correcte afhandeling van bijscholing, keuring van de locatie, bemiddeling, en meer. Zo bent u verzekerd van een gastouder van top kwaliteit waarbij alle formele zaken gegarandeerd op orde zijn. Gastouderbureau Linkids brengt hiervoor €1,05 per uur per kind in rekening. Tot een maximum van € 78,75 voor het jongste kind, € 52,50 voor het één na jongste kind en € 26,25 voor elk overig kind.

De tarieven van Kinderopvang Zevenbergen, uitgebeeld in een speelgoed kassa